Published On: ons, jan 30th, 2013

Tønsberg Investor til start under årets Gumball 3000

Eiendomsinvestor Asbjørn Abrahamsen fra Tønsberg har offentliggjort sin egen deltagelse til årets
luksusbilløp Gumball 3000 med start i København 18. Mai.

asbjørn-mclarenSLR

Sammen med co driver Erik Tvindesæter skal Tønsberg-mannen stille til start med start nummer 65 i sin Mclaren SLR 2007 modell.

– Vi har lagt mange planer for dette løpet og skal vise oss frem godt under deltakelsen, kan Abrahamsen fortelle Motorposten på telefon idag.

Luksusbilløp Gumball 3000 er kjent for sine kjendiser som Xzibit (Rapper, Pimp My Ride), Travis Pastrana (Motocross, Rally Fører), David Guetta (Dj, Produsent), Tony Hawk (Skateboard Legende) og David Hasselhoff (Skuespiller, Artist) og er på ingen måte noe hvermansen kan delta i.

Med ett innmeldingsgebyr på £30.000,- (ca kr 260.000,-) som dekker lukseriøse hotellrom, adgang til alle Gumball festene for begge deltagerne, samt billetter og seter til Monaco Grand Prix er dette i en prisklasse for seg selv.

Deltagerne må selv stå for drikke og ekstra matutgifter samt bensin og drift av egen bil under løpets 8 dager.

Årets tur starter i København i Danmark, deretter går turen videre over til:

  • Stockholm
  • Helsinki
  • St. Petersburg
  • Riga
  • Warsawa
  • Wien
  • Frankrike

Hvor det hele avsluttes med Formel 1 løpet i Monte Carlo (Monaco) som målgrense for dette løpet.

Årets løp er det 15. arrangementet i rekken, som inneholder dyre biler og masse kjendiser som under løpet, fester som gale.

Fra tidligere år har Norge på ingen måte uteblitt fra arrangementet, for Tønsberg mannen stiller med deltagelsen seg inn i rekken av Norske kjendiser som Tommy Sharif (Dekkbaron) og Tshawe Shoore Baqwa (32) og Yosef Wolde-Mariam (34) i Madcon som ifjor stilte til start i New York sammen med deres manager Peter Peters.